Intake
Op grond van uw wensen en gegevens, verkregen tijdens een persoonlijk intake-gesprek met video-opnames, stellen wij samen met u persoonlijke leerdoelen op.

Met deze leerdoelen als uitgangspunt maken wij een trainingsvoorstel op maat voor een individueel coachingstraject, een groepstraining of workshop.

Afhankelijk van de te besteden tijd, het aantal deelnemers en de gekozen leerdoelen, kiezen wij uit diverse onderdelen op het gebied van spreektechnieken, intentietechnieken en communicatietechnieken.

Training
U oefent tijdens meerdere sessies praktische technieken en past deze voortdurend toe tijdens verschillende soorten presentaties en/of rollenspellen. U krijgt hierbij feedback op grond van uw individuele aandachtspunten.
Tijdens iedere nieuwe sessie krijgt u de oefeningen die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en ontwikkeling.
Door de persoonlijke aanpak en door de herhaling vindt hierdoor daadwerkelijk gedragsverandering plaats.
Ook het ondersteunende leermateriaal is op maat gemaakt.
Zowel tijdens de intake als de training wordt gewerkt met audio- en videoapparatuur.

Werkplekobservatie
Om de overgang van het toepassen van nieuwe technieken van de oefensituatie naar het werkveld te begeleiden, wordt u (indien mogelijk) geobserveerd op de werkplek.

Evaluatie
Aan het eind van de training volgt een evaluatiegesprek waarin u bespreekt of u uw persoonlijke leerdoelen behaald heeft. Op grond daarvan maken wij afspraken over eventuele vervolg- en/of opfristrajecten.